نام : شیر خشک پر چرب
پروانه ساخت :
پروانه استاندارد : ۶۹۵۹
ویژگیهای فیزیکی :
رنگ : سفید مایل به خامه ایو عاری از هر گونه رنگ زرد و یا رنگ غیر طبیعی
بافت : دارای ذرات یکنواخت و عاری از کلوخه و هر گونه توده های متراکم وچسبیده
عطر وطعم : عطر وطعم طبیعی شیر بوده و عاری از طعم تند و فلزی و صابونی وغیر طبیعی
ویژگیهای شیمیایی :
رطوبت :حداکثر ۵ درصد
چربی :حداکثر۳۲ درصد
اسیدیته :حداکثر ۱۶/۰ برحسب اسید لاکتیک
پروتئین :حداقل ۲۵ درصد
ماده خشک :حداقل ۹۵ درصد
ویژگیهای میکروبی :
کلی فرم :حداکثر ۱۰ عدد در یک گرم
اشرشیا کلی :منفی در یک گرم
توتال کانت :حداکثر ۵۰۰۰۰ عدد در یک گرم
استافیلو کوک :در ۱ گرم منفی
سالمونلا :در ۱۰۰ گرم منفی
کپک ومخمر :حداکثر ۱۰۰ عدد در ۱ گرم
بسته بندی : بسته بندی کاغذ چند لایه با آستر پلی اتیلن غیر قابل نفوذ در مقابل چربی و رطوبت در اوزان ۲۵ کیلوئی
شرایط نگهداری :
در دما ی خنک وخشک ( پایین تر از ۲۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۶۵ درصد )
زمان ماندگاری :
حداکثر ۱۲ ماه
جدول ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم :
انرژی :۵۰۰ کیلو کالری
پروتئین :۲۵ گرم
چربی :۳۲ گرم
کربوهیدرات :۲۸ گرم
کلسیم :۱۲۵۷ میلی گرم
فسفر :۹۶۸ میلی گرم
شرکت های تولید کننده : شرکتهای شیر پاستوریزه تهران و اصفهان وخراسان و گلستان